eMail: contact@psihologcristinaionescu.ro

Linie Rapida: +40 724 539 724

Cum te ajut?

Felicitări! Faptul că ești aici, în acest moment, este primul pas pe care l-ai făcut către vindecarea ta!

Rolul meu este de a-ți oferi instrumentele necesare pentru a-ți regăsi echilibrul.

Un proverb chinezesc spune așa:
“Dă-i unui om un pește și îl hrănești pentru o zi. Învață-l să pescuiască și îl hrănești pentru o viață.”

Cu alte cuvinte misiunea mea NU este să-ți ofer soluția, ci să te ghidez către a descoperi propria soluție pentru că tu ești UNIC!

Ca psihoterapeut experiențialist văd ființa umană ca un ÎNTREG, iar singura modalitate de abordare a problemei cu care te confrunți acum este prin adunarea resurselor fizice, emoționale, raționale și spirituale și creșterea capacitatății tale de a te evalua obiectiv, fără a judeca experiența prin care treci.

Terapie

Atunci când ai o afecțiune fizică, te doare ceva, apar simptome fizice îngrijorătoare, mergi la medic, ți se fac analize și ți se oferă un tratament. Psihoterapia este un proces prin care mergi la un psihoterapeut, ți se face o evaluare a dificultăților de natură emoțională de această dată, și apoi se începe procesul terapeutic prin abordarea problemelor descoperite în evaluare.

Psihoterapia Individuala

Tratează problemele emoționale și tulburările de personalitate prin folosirea mijloacelor psihologice. 

Psihoterapia de Cuplu

Are rolul de a ajuta la o mai bună cunoaștere și înțelegere a ta și a partenerului/partenerei în dinamica din relația voastră.

Psihoterapie de Grup

Te ajută să-ți îmbunătățești capacitatea de a face față dificultăților din viața ta prin împărtășirea, susținerea și relaționarea cu alte persoane care se confruntă cu dificultăți asemănătoare sub îndrumarea psihoterapeutului. 

Servicii

Mai departe regasesti optiuni si programe pe care ti le pun la dispozitie pentru a-ti face viata mai usoara.

Evaluare psihologică

Reprezintă un interviu pe care îl ai cu psihologul, în cadrul căruia se folosesc și o serie de instrumente de testare psihologică, în urma căruia se evaluează și stabilește tipul de personalitate și comportament, dar și dacă este vorba de o tulburare psihică: depresie, anxietate, tulburari de personalitate.

Psihoterapie în limba engleză

Dacă ești expat în România, întâmpini anumite dificultăți în viața ta și simți nevoia să începi un proces de psihoterapie sau consiliere psihologică, poți apela cu încredere la serviciile mele. 

Lucrez cu persoane de diferite naționalități care s-au mutat în Ro, dar și cu persoane care locuiesc în alte țări și au solicitat serviciile mele. 

Psihoterapie Online

Are toate caracteristicile celorlalte forme de terapie, dar și una în plus: faptul că îți oferă flexibilitatea și confortul de a fi făcută de oriunde ai fi. Îți oferă șansa de a începe un proces terapeutic cu un psihoterapeut de oriunde din țară, sau de peste hotare. De multe ori ajută la economisirea timpului, nemaifiind necesară deplasarea la cabinet.

Parenting

Programul de parenting bazat pe teoria atașamentului – Cercul Siguranței

Reprezintă un program format din 8 ședințe/întâlniri, cu un număr de maxim 10 participanți. Programul scoate în evidență faptul că relația cu părinții are un rol esențial în dezvoltarea armonioasă a copilului din punct de vedere emoțional și psihologic.

Cursuri online

Promovez psihoeducația, este unul dintre obiectivele activității mele în aria psihologiei și psihoterapiei. Astfel că din dorința de a oferi cât mai multe informații într-un mod cât mai practic și aplicativ.

Am construit o serie de cursuri pe diverse tematici cum ar fi:

  • Relații de cuplu
  • Anxietate, depresie
  • Autocunoaștere – călătorie către Sinele tău

Spune-mi despre Tine

Hai sa discutam, no strings attached despre ce te macina. Imi spui putin despre tine si stabilim impreuna un curs de actiune.

Da-mi un mesaj pe Whatsapp

Workshop

Cum să-ți vindeci relația cu Mama?

Tu, adultul de astăzi, ai fost influențat de părinții tai mai mult decat iti poți imagina.

  • Ai dificultati in relatii?
  • Te confrunți cu depresia?
  • Anxietatea te copleșește?

Poate ca este timpul sa sapi un pic mai adânc pentru a descoperi rădăcinile cauzelor pentru care te afli aici…

Mai jos ai cateva efecte pe care poate le observi în viața de adult și care îți cauzează mult disconfort.

Pareri

Ce spun pacientii mei