eMail: contact@psihologcristinaionescu.ro

Linie Rapida: +40 724 539 724

Bine te-am gasit!

Buna! Eu sunt Cristina, psiholog clinician și psihoterapeut.

Mi-am descoperit pasiunea la 21 de ani, când am făcut o schimbare radicală în viața mea, pe toate planurile și am hotărât să studiez psihologia și să intru într-un proces terapeutic profund.

Tot ceea ce ofer astăzi în cabinet, dar și prin intermediul workshopurilor și cursurilor mele, este munca acumulată în ani de zile cu mine însumi, prin terapie individuală, dar și din studiile și formările pe care le-am urmat și le urmez în continuare.

Afla in continuare detalii.

Sunt aici pentru a veghea asupra ta, pentru a te ghida în călătoria ta către Sinele tău autentic și pentru a te ajuta să treci prin evenimente de viață copleșitoare.

Tu ești cel care va acționa, iar eu sunt cea care îți luminează calea.

Nu este nimic mai dulce și mai eliberator ca atunci când preiei controlul propriei vieți și te conectezi cu Sinele tău autentic.

Acest lucru l-am simțit pe pielea mea, atunci când am trecut prin evenimente foarte dificile și am reușit să ofer sens acestora, să învăț despre mine prin intermediul lor, să mă cunosc și să merg mai departe mult mai încrezătoare și mai conectată la nevoile mele.

Un proces deloc ușor atunci, dar foarte îmbucurător și recompensator ulterior în viață. 

Autocunoașterea este un proces continuu, iar PSIHICUL tău caută întotdeauna ADEVĂRUL, nu iubirea. IUBIREA se află deja în interiorul tău, e necesar doar să o descoperi și să o lași să se manifeste. 

Cum decurg de obicei lucrurile

Te felicit în primul rând că te afli aici și ai făcut primul pas către conectarea cu Sinele tău autentic și înțelegerea dificultăților prin care treci în prezent.

Vei începe prin a te înscrie prin completarea formularului de pe site sau prin a-mi lăsa un mesaj pe Whatsapp.

Ședința de psihoterapie are o durată de 50 minute.

Pentru a te programa completezi formularul de pe site, sau suni sau lasi mesaj la numărul afișat pe site. Dacă nu ți se răspunde atunci când suni, vei fi sunat ulterior.

Stabilim data și ora ședinței, iar ca ședința să fie rezervată e necesară plata acesteia în maxim 48 de ore.

In caz contrar ședința se anulează.

Reguli cu privire la timp, spatiu, relatie terapeutica precum si continuitatea procesului in sine

  • Programările se anulează cu cel puțin 48 de ore înainte de ședință, în caz contrar ședința se plătește chiar dacă nu mai are loc.
  • Ședințele care nu se susțin din diverse motive ale clientului, și nu a fost anunțată anularea acestora cu 48 de ore înainte, se achită de către client la următoarea întâlnire, în cazul în care nu s-a făcut plata în prealabil.
  • Întârzierile la ședințele de psihoterapie nu prelungesc ședința ulterior. Timpul stabilit pentru ședință se scurtează cu numărul de minute întârziate.
  • După prima ședință se face o evaluare amănunțită a personalității, în urma căreia vei primi un raport detaliat. Costul acestei evaluări este de 120 de lei și este obligatorie pentru continuarea procesului.

Tarif sedinte

Sedintele dureaza 50 minute iar tariful pentru fiecare tip de sedinta il regasesti in pagina cu detalii a serviciului respectiv. Acceseaza sectiunea Servicii si de acolo selecteaza tipul de sedinta care te intereseaza.

0 Ani
Experienta
131
Pacienti
0
Workshop-uri

Spune-mi despre Tine

Hai sa discutam, no strings attached despre ce te macina. Imi spui putin despre tine si stabilim impreuna un curs de actiune.

Da-mi un mesaj pe Whatsapp

Pareri

Ce spun pacientii mei